Udruga za prevenciju,rehabilitaciju i resocijalizaciju liječenih ovisnika o drogama
Header

PRIHVAĆEN projekt “Zajedno do zapošljavanja i samozapošljavanja” od Ministarstva socijalne politike i mladih”

February 18th, 2015 | Posted by admin in Uncategorized

Ranije najavljen Projekt pod imenom “Zajedno do zapošljavanja i samozapošljavanja“, a prijavljen na zajedno raspisan poziv za prijavu na natječaj od strane Ministarstva zdravlja, Ureda za suzbijanje zlouporabe droga i Ministarstva socijalne politike i mladih RH (potpisnik ugovora) u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz Pule, PRIHVAĆEN JE i već se šesti mjesec uspješno provodi.

Odobren iznos sredstava nije bio dostatan za provedbu zamišljenog projekta, pa se moralo pristupiti traženju zamjenskih dodatnih izvora sredstava. Supstitucija nedostatnih sredstava izvršena je radom za opće dobro na slobodi, većim udjelom vlastitog doprinosa, volonterskim radom i poticajnim sredstvima za zapošljavanje teško zapošljivih osoba, iz programa Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Puli.

Navedenim supstitucijama izvora financiranja, Projekt se provodi sukladno planiranih aktivnostima što je  njegovom nedavnom terenskom evaluacijom utvrđeno da se odobrena sredstva namjenski koriste, kao i da Projekt bilježi odlične rezultate.

Projektne aktivnosti će se provoditi do lipnja 2015.godine kada će se njegovim dovršetkom omogućiti nastavak slijedećeg Projekta u sklopu Dugoročnog programa razvitka udruge.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.