Udruga za prevenciju,rehabilitaciju i resocijalizaciju liječenih ovisnika o drogama
Header

ODOBRENA su FINANCIJSKA SREDSTVA za provedbu projekata Udruge u 2015.godini

February 18th, 2015 | Posted by admin in Vijesti

Sukladno utvrđenim smjernicama, ciljevima i aktivnostima dugoročnim Planom razvoja Udruge, usvojenom davne 2005.godine, donose se terminski, uglavnom godišnji Projekti aktivnosti Udruge.

Udruga na taj način u kontinuitetu povećava broj liječenih ovisnika obuhvaćenih projektnim aktivnostima te im pruža mogućnost pa i osigurava  edukaciju i pravi put  resocijalizacijom do zaposlenja i samozaposlenja.

Za ove ciljeve i aktivnosti, koje možemo nazvati NAPREDNIJE, odobrena su financijska sredstva do sada za dva Projekta i to:

1. “UČIMO I RADIMO = ŽIVIMO ZDRAVO – ŽIVIMO BOLJE” , odobrena sredstva         Istarske županije, iz područja zdravstva i socijalne skrbi za 2015.godinu u iznosu od 35.000,00 kn.

2. “PODRŠKA MENI I OBITELJI”, odobrena sredstva Grada Pule, iz područja Javnih potreba u djelatnosti socijalne skrbi i zdravstva za 2015.godinu u iznosu od 9.000,00.

S ovako skromnim sredstvima, Udruga neće moći provesti projekte pa će kao i prethodnih godina morati pronaći dodatne izvore financiranja. Vođena ranijim iskustvima ne sumnja da ih neće uspjeti naći obzirom da je svoju aktivnost već podosta predstavila javnosti svoga Grada, Županije i institucijama RH.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.